Restaurant-Pensiunea Ana & Irina, Beliş

Restaurant-Pensiunea Ana & Irina, Beliş
Adresă: Belis, nr.105, Jud.Cluj
Telefon: 0744781609
Website: https://www.facebook.com/pensiuneAna&Irina

Pensiunea Ana & Irina, situată într-o zonă înaltă din inima Transilvaniei este un hotel intim care oferă vedere panoramică la munte. Printre facilități se numără un restarant și o sală de jocuri, precum și o zonă de spa cu acces gratuit.

Fiecare dintre camere este spațioasă și are balcon cu vedere în depărtare la lanțurile muntoase Gilău și Vlădeasa. Toate camerele au baie privată cu duș cu funcție de hidromasaj sau cadă, precum și televizor.

Restaurantul de la Ana & Irina oferă un meniu ce îmbină preparate internaționale și locale, printre care se numără specialități transilvănene tradiționale. Există și o terasă cu zonă de grătar unde oaspeții pot lua masa în aer liber.

Cel mai mare avantaj oferit de Pensiunea Ana & Irina este amplasarea sa lângă Lacul Fântânele. Astfel, oaspeții se vor putea bucura atât de un cadru natural frumos, cât și de un loc fantastic pentru activități precum drumeții, echitație și pescuit. Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca se află la 1 oră de mers cu maşina de hotel.